ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή για τα 36 του χρόνια

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε 36 ετών – Ορκίστηκε στη Θήβα, πήρε πενθήμερη άδεια

Ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων για τα 36 του χρόνια έκανε απόψε σε γνωστό μοντέρνο μεζεδοπωλείο στου Ψυρρή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ορκίστηκε σήμερα το πρωί στη Θήβα, όπου υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, πήρε πενθήμερη άδεια και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στου Ψυρρή λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κρατώντας τη σκυλίτσα του Φάρλι. Μαζί του και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να παρευρεθεί το πρωί στην ορκομωσία του. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι στου Ψυρρή

Στο πάρτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο αδερφός του Στέλιος Κασσελάκης ο οποίος ήρθε από την Αμερική. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Στέλιος Κασσελάκης συνομιλεί με τη Ράνια Θρασκιά.

Δείτε το βίντεο

Θα μείνετε όλοι έκθαμβοι στις ευρωεκλογές – Ντροπή για το έθνος αυτό που έγινε στη Βουλή

Το παρών στο πάρτι γενεθλίων του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν φίλοι, συνεργάτες αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο Γιώργος Καραμέρος, όπως είπε στις κάμερες, του έκανε δώρο μια φωτογραφική μηχανή στιγμής… ενώ γα το δώρο της Ράνιας Θρασκιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα πάει στο σπίτι του στις Σπέτσες. 

Από τη βραδιά δεν απουσίασαν και τα πολιτικά μηνύματα καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, στους στρατιώτες που ήταν μαζί του στη Θήβα λέγοντας ότι «αυτοί οι νέοι δικαιούνται μια χώρα που μπορούν να ονειρευτούν. Δεν μπορεί να έχουμε μια κοινωνία σε παραίτηση» είπε και πρόσθεσε ότι «αυτό που έγινε χθες στη Βουλή είναι μια ντροπή για το έθνος». 

«Θα μείνετε όλοι έκθαμβοι και στις ευρωεκλογές και μετά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην έχουμε χρήματα και σύστημα έχουμε όμως μήνυμα και κίνημα.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button