ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε, γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» υποστηρίζει ο Μπέος

Έντονα περιπαικτικά σχόλια κατά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, που περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

«Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου», λέει ο κ. Μπέος, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου. 

«Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…», σημειώνει. 

Ωστόσο, όπως καταλήγει, «ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button