ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τον αποκάλεσε «κούκλο»

Ο Αχιλλέας Μπέος έδωσε συνέχεια στον ισχυρισμό του, ότι δέχτηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το σχόλιο «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Ο δήμαρχος του Βόλου συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, περιγράφοντας τι συνέβη στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, ανάμεσα στον ίδιο και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος επέμεινε ότι η συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντί του ήταν αυτή την οποία περιέγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος είπε στην εκπομπή: «Καταρχήν να σας πω ότι επειδή εγώ τα παντελόνια τα φοράω, όχι επειδή κρυώνω αλλά επειδή είμαι αυτός που είμαι, σε ανάρτηση που έκανα, για το τι εκστόμισε ή όχι, δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Όπως βλέπετε περνάει από μπροστά μου και μετά ήταν στον διάδρομο του δικαστηρίου, που ξανασυναντηθήκαμε. Το “κούκλε” το είπε και δεν έχει σημασία αν ήταν μέσα ή έξω. Να το τελειώσουμε εκεί το θέμα. Και η ανάρτησή μου είναι ξεκάθαρη. Που εμπεριέχει ένα κομμάτι σοβαρότητας και χιούμορ. Και δεν θέλω να το συνεχίσω, εκεί που λέω “σέβομαι τον εαυτό μου” γιατί εγώ έχω μάθει να την πέφτω στις γυναίκες, όχι να μου την πέφτουν. Με οποιοδήποτε τρόπο, είτε με φλερτ ή με απλό γεια».

Προ ολίγων ημερών, ο Αχιλλέας Μπέος περιέγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook τη στιγμιαία συνάντηση που είχαν στο προαύλιο του Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο.

Ο δήμαρχος Βόλου υποστηρίζει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου, την ώρα που τον προσπερνούσε του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

«Προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό “κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου», λέει ο κ. Μπέος, που προχωρά και σε ερμηνεία της φράσης της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Ο ένας ως “πείραγμα”, αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…», σημειώνει.

Ωστόσο, όπως καταλήγει, «ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου
Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…

Screenshot

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button