Αυτοδιοίκηση

Bόλος: Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο – Οι πολίτες είναι «κοπρίτες»

Ένταση, φωνές και γιουχαΐσματα «σημάδεψαν» για μια ακόμα φορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Βόλο.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα gegonotanews, «για μια ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο Βόλου συνεδρίασε με την παρουσία σεκιουριτάδων που επιστράτευσε η δημοτική αρχή αλλά και “εύσωμων” φίλων της, για προστασία από το κοινό που πήγε να διαμαρτυρηθεί για την βία και την τρομοκρατία στις συνεδριάσεις και την επίθεση στον Κώστα Γαργάλα από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Βασίλη Ζαχείλα».

Ο Αχιλλέας Μπέος αρνήθηκε να γίνει συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τον ξυλοδαρμό του Κ. Γαργάλα από άνθρωπο της παράταξης του με τον δήμαρχο Βόλου να αποκαλεί «κοπρίτες» τους πολίτες και να φωνάζει προς τους πολίτες «ο Βόλος είμαστε εμείς…».

Η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν η συνέχεια της συνεδρίασης που είχε διακοπεί την προηγούμενη εβδομάδα, εξαιτίας, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, της έντασης που επικράτησε από εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για την επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας από τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Ζαχείλα, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Μπέου.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό βίας με αποτέλεσμα ο Αχιλλέας Μπέος να εξαπολύσει επίθεση:

«Βλέπετε ποιοι φέρνουν τους μπαχαλάκηδες; Αυτοί που δεν θέλουν να υπηρετήσουν την πόλη, αλλά εξαπάτησαν τους πολίτες με ψέματα και σπέκουλα για να προκαλούν μπάχαλο. Θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί».

Οι παρευρισκόμενοι πολίτες αποδοκίμασαν τον Μπέο με αποτέλεσμα εκείνος να κατευθυνθεί προς τους συγκεντρωμένους ζητώντας να έρθει η αστυνομία και υπέδειξε δύο πολίτες εναντίον των οποίων υπέβαλλε μήνυση για διατάραξη της συνεδρίασης και ζήτησε τη σύλληψή τους.

Τελικά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου διεκόπη αφού προηγήθηκαν «αποβολές» συμβούλων από τον πρόεδρο και αποχωρήσεις από την αντιπολίτευση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button