ΚΟΣΜΟΣ

Πως να ταξιδέψεις δωρεάν στην Νότια Κορέα – Αίτηση μέχρι 19 Απριλίου

Πως θα σας φαινόταν αν σας έδιναν την ευκαιρία να ταξιδέψετε σε μια χώρα εντελώς δωρεάν; Και πως αν αυτή η χώρα ήταν από τις πιο ωραίες της Ασίας; Το Υπουργείο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού μαζί με τον Οργανισμό Τουρισμού της Κορέας προσφέρουν ένα ταξίδι στην Κορέα για όσους συνδέονται πολύ βαθιά με τη χώρα.

Προϋπόθεση για να ταξιδέψει κάποιος είναι να κάνει αίτηση και τα κριτήρια που απαιτούνται είναι:

  • Υπήκοοι μη Κορέας που διαμένουν εκτός Κορέας (οι πολίτες και οι κάτοικοι της Κορέας δεν είναι επιλέξιμοι)
  • Άτομα με ειδικές συνδέσεις με την Κορέα

Διαθέσιμο από τις 20 Μαΐου έως τις 24 Μαΐου 2024 για ταξίδι στην Κορέα (Ελέγξτε την ισχύ του διαβατηρίου, τους περιορισμούς εισόδου κ.λπ., πριν κάνετε αίτηση). Γίνονται επίσης δεκτές τόσο οι αυτοαιτήσεις όσο και οι συστάσεις. Οι αιτήσεις λήγουν στις 19 Απριλίου ενώ το ταξίδι θα διαρκέσει από 20 έως και 24 Μαΐου.

Το ταξίδι θα περιέχει:

  • Μονοήμερη υποχρεωτική εκδρομή & τριήμερο εξατομικευμένο πακέτο εκδρομής
  • Εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην Κορέα και έξοδα ταξιδιού (4 διανυκτερεύσεις, ταξιδιωτική ασφάλιση κ.λπ.)
  • Υποχρεωτική κοινή ξενάγηση (21 Μαΐου, 1 ημέρα)
  • Εξατομικευμένο πακέτο εκδρομών (3 ημέρες)

Επίσης μπορεί να υποστηριχθεί ένα επιπλέον άτομο, υπό την προϋπόθεση ότι σχετίζεται με την ιστορία ή είναι ανήλικο, ηλικιωμένο ή έχει αναπηρίες (Η διαθεσιμότητα θα ειδοποιηθεί περαιτέρω) ενώ το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει.

Η διαδικασία της αίτησης είναι πολύ απλή καθώς ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ανεβάσει ένα θέμα με προσωπικές ιστορίες, αναμνήσεις ή συνδέσεις με την Κορέα και να συμπεριλάβετε φωτογραφίες και βίντεο για να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίσει. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30 Απριλίου

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button