ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Είστε ρεβανσιστές και δειλοί- Δεν έχετε τα κότσια να βρίσκεστε στα υπουργικά έδρανα»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς στην κυβέρνηση Μητσοτάκη στο πλαίσιο της συζήτησης για σύσταση προανακριτικής για να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στην υπόθεση Novartis.

Στηλιτεύοντας το γεγονός της απουσίας του πρωθυπουργού, αλλά και υπουργών ακόμη και υφυπουργών από τη Βουλή, ενώ συζητείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της ΝΔ: «Είστε ρεβανσιστές και δειλοί».

“Δεν έχει κανείς τα κότσια να βρίσκεται στα υπουργικά έδρανα. (…) Το έβαλαν στα πόδια. Αποδεικνύεται πως είναι και ρεβανσιστές και δειλοί ταυτόχρονα. Κάνετε προανακριτική σε βάρος κάποιου υπουργού γιατί είχε το θράσος να διερευνήσει το σκάνδαλο Novartis, το σκάνδαλο της υπερτιμολόγησης της τιμής του φαρμάκου, σε μία περίοδο που κυβερνούσαν οι δικές σας κυβερνήσεις” ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Ανέφερε ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε την πρόταση για προανακριτική για χάρη του κ. Σαμαρά, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό δειλό επειδή δεν τόλμησε να παραπέμψει και τον ίδιο.

Related Articles

Back to top button
Close
Close