ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Οι επιλογές της κυβέρνησης αμφισβητούν τις δημοκρατικές λειτουργίες

«Δώσαμε ισχυρό ρόλο στα μέλη για το ευρωψηφοδέλτιο άρα ακούσαμε περισσότερο τη δημοκρατική λειτουργία» ανέφερε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος που μίλησε σήμερα στο ΕΡΤNews, για τις ευρωεκλογές και το ευρωψηφοδέλτιο.

Ακολούθως πρόσθεσε « Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση δέχεται τα πυρά της Ευρώπης για έλλειμα δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε περισσότερη δημοκρατία. Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποχωρήσει από την ανάδειξη δημοκρατικών λειτουργιών και θεσμών».

«Μας κριτικάρουν γιατί ζηλεύουν το άνοιγμα της δημοκρατίας που κάναμε» συνέχισε ο κ. Φάμελλος. «Δεν ψηφίζουμε για το κόμμα, ψηφίζουμε για την Ευρώπη και τη χώρα μας» υπογράμμισε ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές.

Για τις δηλώσεις του κ. Παπανώτα υπογράμμισε « Ο κ. Παπανώτας έχει κάνει διορθωτική δήλωση όμως εκτιμώ ό,τι επί της ουσίας υπάρχει ένα μεγάλο θέμα όσον αφορά τις διακρίσεις φύλου ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο ζήτημα στη χώρα με την ασφάλεια και η στρατηγική για τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι επαρκής».

Επίσης για την υποψηφιότητα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη ο οποίος παραμένει έγκλειστος σε αλβανικές φυλακές, επισήμανε: «Είναι λάθος η επιλογή της υποψηφιότητας Μπελέρη και είναι λάθος να γίνει εμπλοκή εθνικών και διπλωματικών θεμάτων σε ψηφοδέλτιο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button