ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: «Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατατέθηκε με αφορμή τι;»

Ο υπουργός Οικονομικών κύριος Κωστής Χατζηδάκης αναρωτήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής για ποιον λόγο κατατέθηκε η πρόταση δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ – Κιναλ

«Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατατέθηκε με αφορμή τι; Ένα δημοσίευμα που δήθεν αποκάλυπτε κάτι το οποίο είχε ήδη αποκαλυφτεί ένα χρόνο πριν. Είχαμε αντίδραση της αντιπολίτευσης με καθυστέρηση ενός έτους. Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας υιοθετώντας μια ακραία τοξική γλώσσα και ρητορική οδηγώντας στην συριζοποίοηση του ΠΑΣΟΚ».

«Δεν έχουν οι οικογένειες θυμάτων να περιμένουν τίποτα από μια τέτοια αντιπολίτευση»

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «από την άλλη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την πρόταση δυσπιστίας και την ίδια ώρα χαρακτήρισε την συζήτηση ως κοκορομαχία».

«Δεν έχουν οι οικογένειες θυμάτων να περιμένουν τίποτα από μια τέτοια αντιπολίτευση που νοιάζεται για τις δημοσκοπήσεις. Οι ελπίδες όλων μας είναι στην δικαιοσύνη» είπε σε άλλο σημείο ο υπουργός.

Τέλος, θύμισε ότι η ΝΔ μετά την τραγωδία στο Μάτι «δεν ζήτησε προανακριτικές. Ούτε κατήγγειλε την Ελλάδα στα διεθνή και ευρωπαϊκά φόρα. Ούτε απέδωσε ποινικές ευθύνες στον αρμόδιο υπουργό επειδή δεν εγκατέστησε το 112»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button