ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ντροπή η ΝΔ να χρησιμοποιεί τα Rafale για επικοινωνιακή προπαγάνδα

Για επικοινωνιακή προπαγάνδα από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με την παραλαβή των έξι πρώτων Rafale.


Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγήςστήριξε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Ωστόσο τόνισε ότι «είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας».

Αναλυτικά η On camera δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη για τα Rafale
«Στηρίξαμε την Αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων της χώρας με την αγορά των αεροπλάνων Rafale, γιατί θέλουμε να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Είναι όμως ντροπή οι αγορές αυτές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που ακόμα υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε σε βίντεο τη δήλωση του κ. Ανδρουλάκη

Related Articles

Back to top button