ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αδιανόητη δήλωση από βουλευτή της Νίκης: “Οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες”

Ο βουλευτής της Νίκης είπε από το βήμα της Επιτροπής της Βουλής ότι ο “κόσμος ξύπνησε” και “άρχισε να μοιράζει σφαλιάρες στις εκκλησίες”.

Στα άκρα έφτασε την Δευτέρα στη Βουλή ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής της Νίκης, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε τη συμπεριφορά στελέχους του κόμματος στην Καβάλα που χαστούκισε τη βουλεύτρια της ΝΔ  Αγγελική Δεληκάρη, αλλά τόνισε ότι “οι Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες”.

“Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες”είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος προς γενική κατάπληξη.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν καταδικάζει τη βία, συνέχισε στην ίδια γραμμή: “Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία αλλά ποιος την προκαλεί τη βία; Δεν είναι αρρωστημένο να λέτε εδώ ότι υπάρχουν 5-10 φύλα και να μπορεί με μια δήλωση να αλλάζει ο καθένας το φύλο του και μετά να τα ξαναγυρίζει; Αυτά είναι τρελά πράγματα ποια επιστήμη σας τα δίδαξε αυτά; Αυτά πρέπει να είσαι νοσηρός εγκέφαλος να τα σκεφτείς”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button