ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για το debate

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα (15/5/19) διαδυκτιακή συζήτηση του nafsweek, μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων για το Δήμο Ναυπακτίας στο Ε.Κ.Ν.Δ δεν πραγατοποιήθηκε με ευθύνη του νυν Δημάρχου κ. Λουκόπουλου.

Με ΄΄ΣΥΡΙΖέικα΄΄ μαθηματικά ο κ. Λουκόπουλος αρνήθηκε την συμμετοχή του με αποτέλεσμα να μην πραγατοποιηθεί η συζήτηση!!!

Έπρεπε με βάση εγκυκλίου να έχουν προσκληθεί τα 2/3 των υποψηφίων. Είχαν προσκληθεί όλοι. Παραβρέθηκανοι 5 από τους 8. Και ο κ. Λουκόπουλος είχε την άποψη ότι οι 5 δεν είναι τα 2/3 των 8. Και αποχώρησε. Αυ τά είναι τα ΄΄ΣΥΡΙΖέϊκα΄΄ μαθηματικά.

Με προσβλητικό και απαράδεκτο τρόπο απευθύνθηκε ο κ. Λουκόπουλος στους συνυποψηφίους του Δημάρχους των παρατάξεων που συμμετείχαν.

Φαίνεται ο κ. Λουκόπουλος ή ήταν κουρασμένος από την εγκάρδια υποδοχή και το διάλογο που είχε με το κοράκι  των πολέμων ΠΑΪΑΤ, ή κατάλαβε ότι η γύμνια των θέσεών του δεν έχει καμιά απήχηση στους πολίτες.

Θέλουν το διάλογο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Αλλά απ’ ότι φαίνεται διάλογο και δημόσια τοποθέτηση δεν ήθελαν και άλλες παρατάξεις που αρνήθηκαν έγκαιρα να συμμετέχουν.

Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι μόνο με ψήφο στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα γίνει δυνατή η φωνή των πολιτών.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ – ΔΥΝΑΤΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΠΕΜΠΤΗ 16/5/19 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΩΡΑ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close