ΕΛΛΑΔΑ

«Σκότωσε με 60 μαχαιριές την Βάια και προσπαθεί να βγει από τη φυλακή» – Συγκλονίζει η μητέρα της

«Η κόρη μου πήγε 15 φορές στην Αστυνομία» – Η 45χρονη δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 από τον σύζυγό της

«Θέλω η μαμά της Ερατώς, της Κυριακής και της Γαρυφαλλιάς να μη σταματήσουν ποτέ να φωνάζουν τον πόνο που έχουμε εμείς οι μανάδες» τόνισε η μητέρα της 45χρονης Βάιας Γκανιά, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο τον Μάιο του 2018 με 60 μαχαιριές από τον σύζυγό της.

Το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, τόσο πρωτόδικα, όσο και στο εφετείο. Ωστόσο, ο δράστης έκανε αίτημα αναίρεσης και έτσι θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.

«Αισθανόμαστε μεγάλη οργή, πίκρα και στεναχώρια. Τρέχουμε τόσα χρόνια στα δικαστήρια, πληρώνουμε και τα παιδιά δεν έχουν να φάνε. Και ο δολοφόνος προσπαθεί να βγει έξω. Δεν είμαι μόνη, είναι πολλές μανάδες που κλαίνε. Τόσε κοπέλες έχουν χαθεί», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Βάιας. «Της έλεγε “εάν με χωρίσεις και μου πάρεις τα παιδιά, θα σου βγάλω τα έντερα και θα σου τα δώσω να τα φας. Τέσσερα χρόνια θα πάω φυλακή και θα βγω, ενώ εσύ δεν θα ξαναδεις ποτέ τα παιδιά σου”. Δεν έριξε μία, δεν έριξε δύο, 60 μαχαιριές, ξέρεις τι είναι να φας 60 μαχαιριές;» ανέφερε η μητέρα του θύματος.

«Ποια δικαιοσύνη; Πού ειναι; Πόσες καταγγελίες έκανε η κόρη μου; Τουλάχιστον 15 έκανε στο Αστυνομικό Τμήμα. Και στην εισαγγελία πήγε και του έδωσε τρεις μέρες προθεσμία. Σε τρεις μέρες τη σκότωσε. Αν τον βάζανε μέσα στη φυλακή δεν θα την σκότωνε. Θα ζουσε τώρα η κόρη μου και τα παιδιά της θα είχαν τη μαμά τους» πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button