ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Πλακιάς: «Ντροπή σιχάματα!» – Οργισμένο μήνυμα του Νίκου Πλακιά (Τέμπη)

Με ανάρτησή του ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, ξεσπά οργισμένος για την εξέλιξη και τονίζει ότι η «εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το μπάζωμα».

«Ντροπή σιχάματα» γράφει σε νέα του ανάρτηση ο Νίκος Πλακιάς τονίζοντας ότι «πετούσαν τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά» για να «κρύψουν τις βρωμιές τους και να μην χαλάσει η εικόνα της κυβέρνησης ενόψει εκλογών».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

Ενημερωθήκαμε από οικογένειες

Ότι στην μάντρα ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ που πήγαν τα χώματα από τα Τεμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατι η Εκχωματωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα.

Θα τα είχαν πετάξει στην Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ είναι η ΤΡΙΤΗ φορα που βρίσκονται οστά μετα από το σημείο 0 στα Τεμπη και το ΚΟΥΛΟΥΡΙ Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά οπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μην χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενοψει εκλογών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button