ΕΛΛΑΔΑ

Η Σοφία Φλέγκα για τις εκλογές των Ξενοδόχων

Συνέντευξη στο npress παραχώρησε η υποψήφια Σοφία Φλέγκα, η οποία είναι και η μοναδική για τις εκλογές των ξενοδόχων από την Στερεά Ελλάδα.

Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε στις εκλογές;

Ειλικρινά δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό, το καλοκαίρι όμως, λαμβάνοντας την ενημέρωση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας για τις επικείμενες εκλογές, άρχισα να το επεξεργάζομαι.

Μετά από συνομιλία με τους συναδέλφους ξενοδόχους, και τους Προέδρους των Ενώσεων Ξενοδόχων της Στερεάς, αποφάσισα ότι θα ήταν καλό να υπάρχει και κάποιος εκπρόσωπος από την Στερεά Ελλάδα.

Στην περίπτωση που εκλεγείτε τί παραπάνω πιστεύετε ότι θα προσφέρετε;

Είναι σημαντικό, σε ένα τόσο καίριο επιμελητήριο, όπως είναι το ξενοδοχειακό, να εισακουστεί η φωνή όλων. Ιδιαίτερα η φωνή της περιφέρειας και των ξενοδοχείων αυτής. Διαφορετικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι ξενοδόχοι της Αθήνας και διαφορετικά οι συνάδελφοι ξενοδόχοι της επαρχίας και των ορεινών ή απομακρυσμένων περιοχών. Στόχος είναι να εισακουστεί και η δική μας φωνή. Ευτυχώς, υπάρχει μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και φιλιά θα έλεγα με τις όμορφες ενώσεις ξενοδόχων της Στερεάς Ελλάδας και όλοι αποσκοπούμε στην προώθηση της, είτε είμαστε στην Ευρυτανία, είτε στη Βόρεια Εύβοια, είτε στο Γαλαξίδι και την Ναύπακτο.

Εάν καταφέρω να να εκλεγώ σε μια από τις δύο θέσεις, θα είναι σημαντική νίκη, όχι δική μου, αλλά ολόκληρης της περιφέρειας. Και το δύσκολο έργο μας τότε είναι που θα ξεκινήσει. Το ότι θα βγει ένας μπροστά ως μονάδα για εμένα σημαίνει ότι πίσω μου είναι άλλη 100 ως μια μοναδική ομάδα, στην οποία θα είμαι και υπόλογη.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχουν βλέψεις πολιτικές ή οικονομικές ή οποιουδήποτε άλλου είδους με την υποψηφιότητα μου και ελπίζω με την εκλογή μου. Είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος που δε φοβάται να μιλήσει και να συμπαρασταθεί στο οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Θα θέλατε να πείτε κάτι τελευταίο;

Θα ήθελα όλοι οι συνάδελφοι ξενοδόχοι των καταλυμάτων 3***, από τη Βόνιτσα έως και τα Κύθηρα, σήμερα και αύριο να ψηφίσουν. Δεν έχει σημασία αν θα ψηφίσουν εμένα ή κάποιον από τους άλλους τρεις συνυποψηφίους. Σημασία έχει να μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν.

Η διαδικασία των εκλογών είναι ηλεκτρονική, πολύ απλή και δεν παίρνει πάνω από 1-2 λεπτά.

Από το ΞΕΕ έχει ήδη αποσταλεί ο μοναδικός σύνδεσμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κάθε ξενοδοχείου και πατώντας στον σύνδεσμο, η όλη διαδικασία δεν κρατά περισσότερο τους ενός λεπτού. Εάν κάποιος δεν έχει λάβει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση τον σύνδεσμο, παρακαλώ πολύ όπως επικοινωνήσει με το ΞΕΕ και θα του αποσταλεί εκ νέου.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα που σήμερα ο καθένας δίνει τη δική του μάχη για μια θέση στο Διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχείακου Επιμελητήριου Ελλάδας.

Related Articles

Back to top button