ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Η συγκλονιστική διάσωση μωρού 7 μηνών από τα χαλάσματα του σεισμού στην Ιταλία

Στο χωριό Καζαμιτσιόλα, έγιναν οι μεγαλύτερες καταστροφές από τον σημερινό σεισμό 4R στην Ιταλία. Εκεί κατέρρευσαν έξι κτήρια και από τα ερείπια ενός οι διασώστες ανέσυραν ζωντανό στις 4 τα ξημερώματα ένα μωράκι μόλις επτά μηνών, ενώ εξακολουθούν έως αυτή την ώρα να προσπαθούν να βγάλουν κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ αυτών και τα δύο αδερφάκια του, 4 και 6 ετών, που είναι παγιδευμένα.

ADS

Οι διασώστες έχουν επικοινωνία με τα παγιδευμένα παιδιά και τους έχουν δώσει νερό, όμως δεν έχουν κατορθώσει ακόμα να τα απεγκλωβίσουν, όπως δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας τους. Και ο ίδιος παγιδεύτηκε κάτω από τα ερείπια την ώρα του σεισμού, ενώ τον απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες στις 2:30 τα ξημερώματα. Στο παρακάτω βίντεο ακούγονται οι πυροσβέστες να μιλούν στα παγιδευμένα παιδιά: «Έχουμε σώσει τον αδερφούλη σας» και «ερχόμαστε και για εσάς».

Νεκροί, όπως μεταδίδει η La Reppublica, είναι ένας ηλικιωμένος που χτυπήθηκε από το καμπαναριό μιας εκκλησίας που κατέρρευσε και μία γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στα ερείπια.

 

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker