ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο με τον 6χρονο Ράινερ να παίζει με τον πατέρα του στη Νορβηγία 

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 31 δευτερολέπτων φαίνεται ο πατέρας του παιδιού μαζί με τον εξάχρονο να παίζει με τα αυτοκινητάκια στο σπίτι του Ρικ Πέντερσεν

Τις πρώτες στιγμές του 6χρονου Ράινερ με τον πατέρα του στη Νορβηγία φέρνει στο φως βίντεο.

Στο οπτικό υλικό διάρκειας 31 δευτερολέπτων φαίνεται ο πατέρας του παιδιού μαζί με τον εξάχρονο να παίζει με τα αυτοκινητάκια στο σπίτι του Ρικ Πέντερσεν

Ο μικρός Ράινερ έχει βάλει στην σειρά όλα τα αυτοκινητάκια του. Διάλεξε το δικό του και βάζει τον πατέρα του να διαλέξει και εκείνος ποιο παιχνίδι πιστεύει ότι θα κερδίσει στην κούρσα που ακολουθεί στην τσουλήθρα στο μπαλκονάκι του σπιτιού. Ο εξάχρονος διαλέγει το μπλε ενώ ο μπαμπάς του Ρικ το κίτρινο.

Ο πατέρας του εξάχρονου, όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο, αντιμετωπίζει ένα μικρό κινητικό πρόβλημα μετά από εργατικό ατύχημα. Φτάνουν στην τσουλήθρα και το κίτρινο αμαξάκι κερδίζει και όλοι πανηγυρίζουν. Οι δυο τους παίζουν και φαίνονται χαρούμενοι…

Ο δικηγόρος του Ρικ Π. που άρπαξε τον 6χρονο γιο του από την Κηφισιά που έμενε μαζί με την μητέρα, μιλώντας στο newsit.gr αναφέρεται στις δικαστικές αποφάσεις των νορβηγικών δικαστηρίων, αλλά και στις συνθήκες της επιστροφής του Ράινερ στη Σκανδιναβική χώρα.

«Μιλάω με τον πελάτη μου. Τόσο αυτός όσο και ο γιος του είναι ενθουσιασμένοι. Είναι χαρούμενοι έπειτα από την παράνομη απαγωγή του Ράινερ το 2020 από τη μητέρα του. Τώρα παίζει με τα ξαδέρφια του που είναι στην ίδια ηλικία. Είναι ενθουσιασμένος από τη χαρά του τώρα που τον πήρε ο πατέρας».

Μάλιστα ο κύριος Haaheim που είναι εξειδικευμένος δικηγόρος στις απαγωγές αναφέρεται και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελλάδα, όταν ένας φίλο του πελάτη του συνάντησε τον Ράινερ στην Ελλάδα.

«Πλησίασε το παιδί και το ρώτησε εάν θέλει να πάει σπίτι με τον μπαμπά του. Ο Ράινερ του είπε ναι χαμογελώντας».

Παράλληλα τονίζει ότι το παιδί είναι πολύ χαρούμενο που βρήκε ξανά τους δικούς του ανθρώπους, τους οποίους είχε να δει περίπου δύο χρόνια.

«Είναι ένα παιδί που είχε απαχθεί και έχει επανενωθεί με τα ξαδέρφια του, την οικογένεια, το νηπιαγωγείο και το γνωστό του περιβάλλον. Δεν έχει δείξει κανένα σημάδι ότι του λείπει η μητέρα του, αλλά ο πατέρας είναι προετοιμασμένος για αυτήν την κατάσταση».

Related Articles

Back to top button