ΚΟΣΜΟΣ

Τράμπ: Οι υποστηρικτές μου δύσκολα θα αποδεχθούν μια ποινή φυλάκισης

Ο Ντόναλντ Τράμπ σε μια συνέντευξη του στο Fox-News επισήμανε ότι οι οπαδοί του δύσκολα θα αποδεχθούνε μια ποινή φυλάκισης.

Μία επιβολή ποινής φυλάκισης «θα ήταν δύσκολο για το κοινό να την αποδεχθεί. Ξέρετε, κάποια στιγμή, υπάρχει ένα σημείο ρήξης» επισήμανε ο Ντόναλντ Τράμπ.

Η ετυμηγορία στην υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η πρώτη καταδικαστική απόφαση κατά πρώην προέδρου στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα εμποδίσει τον Τραμπ να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, ακόμη και στην περίπτωση καταδίκης του σε ποινή φυλάκισης.

Στην σημερινή του συνέντευξη ο Τράμπ δήλωσε επίσης ότι η δίκη ήταν «πολύ δύσκολη» για την σύζυγό του Μελάνια, η οποία δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο δικαστήριο.

Στόρμι Ντάνιελς: Βάλτε τον φυλακή

Nωρίτερα, η Στόρμι Ντάνιελς, η ηθοποιός ταινιών πορνό στο επίκεντρο της υπόθεσης για την οποία καταδικάσθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, κάλεσε την αμερικανική δικαιοσύνη να φυλακίσει τον πρώην πρόεδρο.

«Βάλτε τον φυλακή», δήλωσε στην Daily Mirror, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης. «Πιστεύω ότι θα πρέπει να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και σε κοινωνική εργασία για τους μη προνομιούχους ή να χρησιμεύσει εθελοντικά ως σάκος του μποξ σε καταφύγιο γυναικών», είπε.

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι αισθάνεται «σοκαρισμένη» αλλά και δικαιωμένη μετά τη γρήγορη καταδίκη του Τραμπ από τους ενόρκους σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία, όπως είπε, έδειξε ότι πίστεψαν τη μαρτυρία της.

Ωστόσο, δήλωσε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της από τους υποστηρικτές του Τραμπ πριν από τις αμερικανικές εκλογές του 2016 από τότε δηλαδή που μίλησε για την πληρωμή από τον τότε δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κόεν.

«Πάντα νιώθεις ότι είσαι ο κακός, ακόμη και όταν δεν είσαι. Το να βρίσκεσαι στο δικαστήριο ήταν τόσο τρομακτικό με τους ενόρκους να σε κοιτούν, αλλά χαίρομαι που ακούστηκαν στο δικαστήριο τα πράγματα που ήθελα να ακουστούν και τελικά να αποδειχτεί ότι έλεγα την αλήθεια όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχει τελειώσει για μένα. Ποτέ δεν θα τελειώσει για μένα. Μπορεί ο Τραμπ να είναι ένοχος, αλλά εγώ πρέπει να συνεχίσω να ζω αυτό».

Ο Τραμπ καταδικάστηκε από 12 ενόρκους της Νέας Υόρκης για το κακούργημα της παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων, το οποίο θεωρείται έγκλημα. Η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου στις 10 το πρωί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button