ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικές στιγμές: Νεκροί βρέθηκαν οι γονείς γνωστής ηθοποιού

H ηθοποιός προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της και δεν του έβρισκε

Τραγικές στιγμές βιώνει διάσημη ηθοποιός μετά το θάνατο των γονιών της πριν από λίγες μέρες.

Η Alicia Witt, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Dune και το Vanilla Sky θρηνεί τον χαμό της 75χρονης μαμάς της, Diane Witt, και του 87χρονου μπαμπά της, Robert Witt.

Η ηθοποιός προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της και ζήτησε από έναν ξάδερφό της που έμενε κοντά στο σπίτι τους να τους επισκεφτεί για να δει αν είναι καλά.

«Επικοινώνησα με έναν ξάδερφο που μένει κοντά στους γονείς μου για να δει αν είναι καλά. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να φανταστώ το αποτέλεσμα. Ζητάω λίγη ιδιωτικότητα αυτήν την περίοδο του πένθους για να συνειδητοποιήσω κιόλας αυτήν την τροπή των γεγονότων και αυτήν την απίστευτη απώλεια», δήλωσε η ίδια στο E!News.

Οι Αρχές αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχετικό σχόλιο, είπαν, ωστόσο, στο E!News ότι περιπολικό πήγε σε μία κατοικία και ανακάλυψε τα πτώματα ενός άνδρα και μίας γυναίκας, χωρίς να επιβεβαιώσει τις ταυτότητες. Κρίνουν, επίσης, πως δε φαίνεται εκ πρώτης να υπήρχε κάποιος δόλος ή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα και η αιτία θανάτου θα κριθούν από τον ιατροδικαστή.

Related Articles

Back to top button