ΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Σάλος από «αιχμές» τηλεσχολιαστή για τον τραυματισμό και τη σύντροφο του Τάσου Μπακασέτα

Γενική κατακραυγή στην Τουρκία προς τον 75χρονο τηλεσχολιαστή, Κεμάλ Μπιλγκίν, ο οποίος άφησε αιχμές για τον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα, με δεκάδες τηλεθεατές να ζητούν την άμεση απόλυσή του

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με αφορμή το σχόλιο γνωστού τηλεσχολιαστή που αμφισβήτησετον τραυματισμό του Τάσου Μπακασέτα μέσω αναφορών στη σύντροφό του και σε ένα πρόσφατο ταξίδι αναψυχής τους!

Ο 75χρονος δημοσιογράφος, Κεμάλ Μπελγκίν τα έβαλε με τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας στον αέρα εκπομπής του «A Spor», σχολιάζοντας αιχμηρά το εν λόγω ταξίδι που είχε κάνει με τη σύντροφό του στην πόλη Ουζουνγκόλ, τουριστικό θέρετρο περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Τραπεζούντας κι όλα αυτά σε μέρα που είχε ρεπό από τις υποχρεώσεις της Τράμπζονσπορ! Ένα γεγονός που κατάφερε να το συνδέσει προκλητικά με τον τραυματισμό που υπέστη ο 28χρονος μεσοεπιθετικός και θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

«Δεν ξέρω αν το θυμάστε ή το έχετε δει; Ήταν μία φωτογραφία που βγήκε Δευτέρα. Ο Μπακασέτας είχε πάει διακοπές με την κυρία του σε ένα μέρος έξω από την Τραπεζούντα. Έμεινε 24 ή 36 ώρες. Είπα στον Ομέρ Ουρουντούλ: “Ο Μπακασέτας θα τραυματιστεί το συντομότερο δυνατό”. Μου απάντησε: “Μην το λες” και του είπα: “Θα δούμε” και έγινε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπελγκίν, προκαλώντας αντιδράσεις από φιλάθλους όχι μόνο της Τράμπζονσπορ, οι οποίοι κατέκλυσαν τα social media ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή του από την εκπομπή, αλλά και την απόλυσή του από το κανάλι!

Related Articles

Back to top button