ΚΟΣΜΟΣ

Το Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» της Μάιλι Σάιρους – «Έσπασαν» οι τιράντες και έμεινε «τόπλες» στη σκηνή

Η ποπ σταρ τραγουδούσε τις επιτυχίες της την ώρα που το τοπ της «έπεσε», αφήνοντας γυμνό το στήθος της –  «Τώρα σίγουρα με κοιτάνε όλοι», σχολίασε χιουμοριστικά

Αξέχαστο θα μείνει στο κοινό το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι που οργάνωσε ο Πιτ Ντέιβιντσον σε συνεργασία με το NBC στο Μαϊάμι και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη Μάιλι Σάιρους.

Η ποπ σταρ φημίζεται γενικότερα για τις προκλητικές της εμφανίσεις. Ακόμα κι αν αυτή τη φορά, ο σκοπός της δεν ήταν να αναστατώσει τους θεατές, τα κατάφερε έστω και κατά λάθος.

cyrus

Ενώ χόρευε στη σκηνή, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, οι τιράντες του ασημένιου μικροσκοπικού τοπ που φορούσε ξαφνικά… υποχώρησαν.

miley
mileycyrus
μιλευ

να καλύψει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της, ενώ γύρισε γρήγορα πλάτη στο κοινό, προκειμένου να κρύψει τη θέα. 

Αμέσως, προσπάθησε να καλύψει την αμηχανία της στιγμής με ένα εύστοχο σχόλιο: «Τώρα σίγουρα με κοιτάνε όλοι. Έχω την προσοχή σας», φώναξε γελώντας και έτρεξε στα backstage, προκειμένου να αλλάξει το σύνολο, που προκάλεσε το «ατύχημα».

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή, φορώντας μονάχα ένα ανοιχτό κόκκινο σακάκι στη θέση του ασημένιου τοπ. Πάντως, αν ήθελε να κρύψει τα σημεία που αποκαλύφθηκαν… δεν πέτυχε τελικά, τον σκοπό της.

Related Articles

Back to top button