ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στο Τέξας: Ζούσε για χρόνια με το πτώμα της νεκρής μητέρας της στο σπίτι – Μαζί με την ανήλικη κόρη της

Οι αρχές του Τέξας συνέλαβαν μια γυναίκα, όταν βρήκαν τα λείψανα της μητέρας της μέσα στο δυο δωματίων σπίτι όπου ζούσε με την κόρη της.

Η αστυνομία πιστεύει πως η γιαγιά, ηλικίας 71 ετών, πέθανε μετά από πτώση το 2016. Οι αρχές εικάζουν πως η 47χρονη κόρη δεν κατάφερε να την φροντίσει τότε επαρκώς με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πεθάνει τελικά «μέσα σε λίγες ημέρες από μια πτώση που δεν ήταν απειλητική για την ζωή της».

 Τα απομεινάρια από τον σκελετό της 71χρονης βρέθηκαν στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας. Μητέρα και κόρη κοιμόντουσαν στο άλλο δωμάτιο.   Η εγγονή ήταν κάτω από 15 ετών τον καιρό που ζούσε με το πτώμα της γιαγιάς της, οπότε η μητέρα της κατηγορήθηκε επίσης για πρόκληση τραύματος σε ανήλικο.

Την κόρη φροντίζουν τώρα συγγενείς και υπηρεσίες πρόνοιας, ενώ η μητέρα της είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης μέχρι 20 έτη και πρόστιμο έως 10.000 δολάρια.

 Η αστυνομία δήλωσε πως η γιαγιά ήταν σεβαστό μέλος της τοπικής κοινότητας, ενώ εργαζόταν ως γραμματέας και βοηθός καθηγητή σε ένα ντόπιο σχολείο εδώ και 35 χρόνια. Μετά την συνταξιοδότησή της, δούλευε στα εισιτήρια αθλητικών εκδηλώσεων στην πόλη Seguin.

Με πληροφορίες από BBC

Related Articles

Back to top button
Close
Close