ΚΟΣΜΟΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ

Πριν λίγα λεπτά, το CNN μετέδωσε την πληεοφορία, πως ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ADS

Θετικός επίσης είναι και ο γιος του δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι.


Ο Άντριου Τζουλιάνι, ο οποίος εργάζεται στον Λευκό Οίκο και είναι γιος του Ρούντι Τζουλιάνι, του προσωπικού δικηγόρου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19.

“Σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στην Covid-19”, ανέφερε ο υιός Τζουλιάνι, που εντάχθηκε στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Διακυβερνητικών Υποθέσεων του Λευκού Οίκου το 2017. “Έχω ήπια συμπτώματα και τηρώ όλα τα κατάλληλα πρωτόκολλα”, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι έχει τεθεί σε καραντίνα και ενημερώνει τις επαφές του.

Ο Άντριου παρέστη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πατέρας του την Πέμπτη, στην έδρα της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής στην Ουάσινγκτον. Ο πατέρας Τζουλιάνι και άλλοι δικηγόροι της εκστρατείας του Τραμπ μίλησαν χωρίς να φορούν μάσκα, σε κλειστό χώρο, σε ένα ακροατήριο δεκάδων ανθρώπων.

Πολλοί εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο έχουν βρεθεί θετικοί στον νέο κορονοϊό τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ο προσωπάρχης Μαρκ Μίντοους. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, εκτός από τον Άντριου Τζουλιάνι, τις τελευταίες ημέρες έχουν ασθενήσει τουλάχιστον άλλοι τέσσερις άνθρωποι που εργάζονται στον Λευκό Οίκο.

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker