ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Γερμανία: Πληροφορίες για ομηρία πολιτών στη Δρέσδη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γερμανίας, καθώς, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρα, είναι σε εξέλιξη ομηρία πολιτών στη Δρέσδη.

Κατά τις εν λόγω αναφορές από τη Γερμανία, αυτήν τη στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στην Δρέσδη – στην περιοχή που λαμβάνει χώρα το συμβάν. 

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Δρέσδης καθώς υπάρχουν υποψίες για σύλληψη ομήρων, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Πολλά γερμανικά μέσα, ανάμεσά τους και η Bild, μεταδίδουν ότι άνδρας, οπλισμένος με πιστόλι, έχει καταφύγει σε κατάστημα εμπορικού κέντρου, αφού προηγουμένως άνοιξε πυρ στους χώρους ραδιοφωνικού σταθμού στην Δρέσδη.

Ο 40χρονος ένοπλος σκότωσε μία γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν καταφύγει στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με την Bild, που δεν διευκρινίζει τον τόπου του φόνου. 

«Η αστυνομία της Δρέσδης διεξάγει επιχείρηση στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν υποψίες για σύλληψη ομήρων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που διευκρινίζει ότι το εμπορικό κέντρο και η παρακείμενη χριστουγεννιάτικη αγορά έχουν κλείσει.

Related Articles

Back to top button