ΚΟΣΜΟΣ

Σπάνε ξανά το πρωτόκολλο Χάρι και Μέγκαν: Έστειλαν χριστουγεννιάτικη κάρτα σε μορφή GIF

Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να «σπάσουν» για ακόμη μια φορά το βασιλικό πρωτόκολλο επιλέγοντας φέτος αντί για την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα, μια πιο πρωτότυπη εκδοχή της.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα του 7 μηνών γιου τους Άρτσι, ευχήθηκαν φέτος σε φίλους, συγγενείς και θαυμαστές τους με έναν αρκετά διαφορετικό τρόπο, μέσω ηλεκτρονικής κάρτας, που είναι πιο φιλική απέναντι στο περιβάλλον. Επίσης η κάρτα δεν δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του βασιλικού ζεύγους στο Instagram, όπως περίμεναν όλοι, αλλά σε εκείνον του Queen’s Commonwealth Trust που ανέβασε το GIF στο Twitter. Στο μήνυμα έγραφε: «Μοιραζόμαστε την πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη κάρτα από τους πρόεδρο και αντιπρόεδρο, τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, που σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, τραβήχτηκε από την ηθοποιό και καλή φίλη της Μέγκαν, Τζανίνα Γκαβανκάρ δείχνει το βασιλικό ζεύγος και μπροστά τους τον μικρό Άρτσι να μπουσουλάει.

Εκτός από το γεγονός πως για πρώτη φορά στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας, μια ευχετήρια κάρτα στέλνεται σε μορφή GIF, ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του θα διαφοροποιηθούν και σε κάτι ακόμη αυτές τις γιορτές, αφού δεν θα τις γιορτάσουν στο Sandringham μαζί με την βασίλισσα αλλά στον Καναδά μαζί με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Related Articles

Back to top button
Close
Close