ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος «ήρωας» έσωσε κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter το συμβάν – Η ανάρτησή της ξεπέρασε τα 24.700 retweets και τα 240.000 likes

Μια μητέρα αποκάλυψε πώς ο «ήρωας» σκύλος της έσωσε τη ζωή του μωρού της καθώς εισέβαλλε στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν το παιδάκι, όταν κατάλαβε ότι αυτό σταμάτησε να αναπνέει.

Η Kelly Andrew, συγγραφέας από τη Βοστώνη, εξήγησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι η μικρή της κόρη δεν ένιωθε καλά και το σκυλάκι της ράτσας μπόστον τεριέ ήταν ανήσυχο. Συγκεκριμένα το τετράποδο έσπρωχνε με το κεφάλι του την πόρτα του νηπιαγωγείου για να δει το κοριτσάκι. Η κίνηση αυτή ήταν που έσωσε τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Η συγγραφέας τόνισε πως ενώ το μωρό προσπαθούσε να κοιμηθεί το σκυλάκι δεν την άφηνε σε ησυχία. Με τον τρόπο του ήθελε να δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάποια στιγμή όταν προσπάθησε να τον βγάλει  έξω παρατήρησε ότι η μικρή δεν ανέπνεε και το χρώμα της άρχισε να γίνεται «μπλε».

Τότε μαζί με τον σύζυγό της Τζεφ πήραν το παιδί και το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κατάφεραν και καθάρισαν τις αναπνευστικές οδούς του παιδιού.  Η ανάρτηση της γυναίκας είχε πάνω από 24.700 retweets και 240.000 likes.

Related Articles

Back to top button