ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί έξω από καφενείο στη Λάρνακα – Βόμβα έξω από σπίτι στη Λευκωσία

Και για τα δύο περιστατικά αναζητούνται οι δράστες

Τον δράστη και τα κίνητρα του αναζητεί η κυπριακή αστυνομία, σε σχέση με τη ρίψη πυροβολισμών χθες το βράδυ σε καφενείο στο λιμάνι της Λάρνακας.

Στο καφενείο την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν αρκετοί θαμώνες αλλά στην άλλη πλευρά από αυτή που ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν πεζός και αφού πυροβόλησε 4 φορές στη τζαμαρία του καφενείου απομακρύνθηκε.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ σημειώθηκαν μικροζημιές στο καφενείο.

Σήμερα πρόκειται να ληφθούν καταθέσεις από τον ιδιοκτήτη του καφενείου και τους θαμώνες ενώ θα αξιολογηθούν πληροφορίες και τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τον χώρο του επεισοδίου.

ΚλείσιμοΕκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο δράστης ήθελε απλώς να στείλει κάποιο μήνυμα ή να εκφοβίσει αφού δεν στόχευσε στη πλευρά των θαμώνων.

Επίσης κατά τις 4:00 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη βόμβας έξω από σπίτι στην περιοχή Έγκωμη στη Λευκωσία. Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού. Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και η αστυνομία αναμένεται να πάρει καταθέσεις για να διαπιστωθεί αν ο ιδιοκτήτης είχε διαφορές με οποιονδήποτε.

Πρέπει να σημειωθεί πως η τοποθέτηση βομβών και ο εμπρησμός αυτοκινήτων, αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στη Κύπρο και συνήθως έοχυν να κάνουν με προσωπικές διαφορές.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button