ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε στην προσπάθεια να σώσει το σκυλί της – Είχε πέσει σε παγωμένο ποτάμι: Βρέθηκαν αγκαλιά

«Για εμάς είναι ηρωίδα, ο σκύλος ήταν μέλος της οικογένειάς μας» όπως σχολίασε ο σύζυγός της.

Μια τραγική ιστορία έδωσε στη δημοσιότητα η Huffington Post, από την Αλάσκα. Τον περασμένο Δεκέμβριο μια 45χρονη γυναίκα, η Amanda Richmond Rogers, νοσηλεύτρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών, είχε βγει βόλτα με τον σύζυγο και τα δύο σκυλιά τους, όταν το ένα, ο Groot, έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Εκείνη βούτηξε να το σώσει και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Τελικά οι σοροί τους βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Η αδερφή του θύματος είπε ότι η γυναίκα ήταν αγκαλιασμένη με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Τελικά οι σοροί τους βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Η αδερφή του θύματος είπε ότι η γυναίκα ήταν αγκαλιασμένη με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Περιγράφοντας το σκηνικό ο σύντροφός της τις ημέρες της εξαφάνισής της είχε πει ότι ο σκύλος έπεσε στο ποτάμι επιδιώκοντας να πιει νερό. Ενώ εκείνος επιχείρησε να τον εντοπίσει από ξηράς, η γυναίκα του δεν δίστασε να βουτήξει στον πάγο. «Άρχισα να φωνάζω αλλά αμφιβάλλω αν με άκουσε γιατί ήταν συγκεντρωμένη στη διάσωσή του. Προτού μπορέσω να βουτήξω κι εγώ για να τη βγάλω έξω την είδα να κολυμπάει κάτω από τον πάγο και αμέσως μετά την έχασα από τα μάτια μου. Περίμενα και περίμενα και αμέσως περιμένω».

Όπως είχε καταλήξει τότε ο ίδιος, ήταν αρκετό να δει «την έκφραση του προσώπου της» για να καταλάβει ότι ήταν αποφασισμένη να προσπαθήσει να σώσει τον σκύλο. «Δεν ήταν απλά ένας σκύλος αλλά μέλος της οικογένειάς μας. Για εμένα και τους γιους μας, πέθανε ηρωικά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button