ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο εγκληματίας Τσαρλς Μάνσον

Ο 83χρονος, ο οποίος ήταν το μυαλό πίσω από εννέα δολοφονίες, ήταν πολύ αδύναμος για να εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να σταλεί ξανά στη φυλακή, χωρίς να έχει βελτιωθεί σημαντικά η υγεία του.

 

ADS

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Τσαρλς Μάνσον, ο ηγέτης της αίρεσης ονόματι «Manson Family» που ήταν φυλακισμένος από το 1969, γιατί καθοδήγησε τα μέλη της αίρεσης του να εκτελέσουν μια σειρά δολοφονιών μέσα σε διάστημα δύο ημερών.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και η Σάρον Τέιτ, η σύζυγος του κινηματογραφιστή Ρόμαν Πολάνσκι που ήταν έγκυος οκτώ μηνών και δέχθηκε 16 μαχαιριές από τα μέλη της οργάνωσης του Μάνσον.

Σύμφωνα με τις αρχές της Καλιφόρνια ο Μάνσον πέθανε από φυσικά αίτια σε νοσοκομείο της επαρχίας Κερν στις 8:13 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ).

Η υγεία του Manson ήταν εύθραυστη τους τελευταίους μήνες, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο νοσηλεύτηκε για βαριάς μορφής εσωτερική αιμορραγία και βλάβη του σιγμοειδούς. Μάλιστα, ο 83χρονος, ο οποίος ήταν το μυαλό πίσω από εννέα δολοφονίες, ήταν πολύ αδύναμος για να εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να σταλεί ξανά στη φυλακή, χωρίς να έχει βελτιωθεί σημαντικά η υγεία του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button