ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο καρδιολόγος Sohrab Lutchmedial – Έδινε μάχη με τους αντιεμβολιαστές

Ένας 52χρονος διακεκριμένος καρδιολόγος στο New Brunswick στον Καναδά, πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του

Ο θάνατός του έχει ξεσηκώσει θύελλα στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, καθώς ο γιατρός ήταν φανατικός πολέμιός τους.

Φέτος τον Ιούλιο, ο Δρ. Sohrab Lutchmedial που έδινε μάχη για τον εμβολιασμό των πολιτών, απαντώντας σε ένα σχόλιο στο τουίτερ, είχε επιτεθεί σε όσους δεν θα κάνουν το εμβόλιο για εγωιστικούς λόγους, λέγοντας πως δεν θα κλάψει στις κηδείες τους.

Αυτό το σχόλιο γίνεται αφορμή σήμερα, μετά τον θάνατό του για επιθέσεις από το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Ο γιατρός πέθανε απροσδόκητα στις 8 Νοεμβρίου – μόλις δύο εβδομάδες αφότου έκανε το 3ο εμβόλιο του στις 24 Οκτωβρίου.

https://twitter.com/steve_tiger1/status/1458337012163956738?s=21

Ο Sohrab πήρε τη 3η δόση του Covid στις 24 Οκτωβρίου, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook, με κάποιους να προσπαθούν να συνδέσουν τον θάνατό του με την τρίτη δόση.

Σύμφωνα με τα καναδικά μέσα ενημέρωσης, οι φίλοι, η οικογένεια και οι συνάδελφοι του Dr. Lutchmedial είναι σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό θάνατό του.

Το CBC News ανέφερε:

Ο Δρ Sohrab Lutchmedial αφιέρωσε περισσότερα από 20 χρόνια στο Καρδιολογικό Κέντρο του New Brunswick και στη φροντίδα ασθενών που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, ανέφερε μια δήλωση του προσωπικού του Καρδιολογικού Κέντρου του New Brunswick.

«Με βαθιά θλίψη αναφέρουμε τον ξαφνικό και απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου, φίλου, πατέρα, συντρόφου και εμπνευσμένου πνεύματος», αναφέρει η δήλωση.

Ο Lutchmedial πέθανε τη Δευτέρα στον ύπνο του στο σπίτι του στο Saint John, δήλωσε ο Jean-François Légaré, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής στο New Brunswick Heart Centre. Ήταν 52 ετών.

Related Articles

Back to top button