ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο άνδρας που πριν λίγες μέρες «ξύπνησε μέσα σε νεκροτομείο» στην Κένυα

Ένας άντρας στην Κένυα που ξύπνησε στο νεκροτομείο, όπου τον είχαν μεταφέρει επειδή τον θεώρησαν νεκρό, πέθανε – στα αλήθεια- αυτή τη φορά, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Ένας υπάλληλος του νεκροτομείου λέγεται ότι ετοίμαζε τον υποτιθέμενο νεκρό την περασμένη εβδομάδα όταν εκείνος ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει.

Ο Peter Kigen, 32 ετών, ο οποίος υπέφερε από χρόνια ασθένεια, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο για θεραπεία και έπειτα οι γιατροί του επέτρεψαν να πάει σπίτι του.

Δήλωσε δε την περασμένη Πέμπτη στην Daily Nation της Κένυας ότι ήταν χαρούμενος που ζούσε. «Αυτό είναι το έργο του Θεού» είχε πει.

Η ιστορία του προκάλεσε αντιδράσεις στα social media στην Κένυα και το θέμα συζητήθηκε από εκλεγμένους αντιπροσώπους στη Συνέλευση της επαρχίας Kericho.

Δημιούργησαν δε, μια ομάδα έρευνας για να εξετάσουν πώς θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ακολούθησε έκθεση που απάλλαξε ωστόσο τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας από την ευθύνη.

Χθες, Πέμπτη, εκπρόσωπος της οικογένειας όμως επιβεβαίωσε το θάνατο του άνδρα στην εφημερίδα Standard.

«Ο Kigen κηρύχθηκε νεκρός κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο της επαρχίας Kericho όπου μεταφέρθηκε από το Kapkatet για περαιτέρω θεραπεία», δήλωσε ο Hezbon Tonui.

Με πληροφορίες του BBC

Related Articles

Back to top button