ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας στη Ρωσία ξυλοκόπησε παιδεραστή που παρενόχλησε στο ασανσέρ την 15χρονη κόρη του (βίντεο)

Η 15χρονη βγήκε εμφανώς ταραγμένη και κλαίγοντας από το ασανσέρ

Είδε την 15χρονη κόρη του να κλαίει με αναφιλητά και να τρέμει από φόβο. Τότε ο πατέρας ρώτησε το παιδί του τι συνέβη, φόρεσε τις παντόφλες του και έτρεξε προς τον ανελκυστήρα. Πρόλαβε τον 27χρονο παιδεραστή, που παρενόχλησε σεξουαλικάτην κόρη του, και του έδωσε ένα μάθημα.  

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρωσία, με τις κάμερες ασφαλείας να δείχνουν τον πατέρα έξαλλο να μπαίνει στο ασανσέρ και να γρονθοκοπά τον 27χρονο παιδεραστή.

Στη συνέχεια, αφού ο 27χρονος πήρε το μάθημα του, ο πατέρας κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη. Ο κατηγορούμενος για παιδεραστία επιχείρησε να φιλήσει την 15χρονη.

Το χρονικό της παρενόχλησης 

Το ανήλικο κορίτσι στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ της πολυκατοικίας για να κατέβει στην είσοδο όπου το περίμενε ο πατέρας του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν ήδη ο 27χρονος, ο οποίος τη ρώτησε πού πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον 27χρονο να μιλάει με το κορίτσι και κάποια στιγμή τη στριμώχνει σε μια γωνία και επιχειρεί να τη φιλήσει. Η 15χρονη φαίνεται, αν μη τι άλλο, ταραγμένη.

Μόλις το ασανσέρ φτάνει στο ισόγειο, η έφηβη ανοίγει την πόρτα και τρέχει κλαίγοντας και σαν κυνηγημένη…


Related Articles

Back to top button