ΚΟΣΜΟΣ

Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν: Το Ιράν δεν θα διστάσει να εκτοξεύσει πυραύλους στη Χάιφα

Ξεκάθαρος και απόλυτος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης

Το Ιράν θα μπορούσε να εκτοξεύσει έναν πύραυλο στη Χάιφα «χωρίς δισταγμό», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης Ali Fadavi, απειλώντας με άμεση μάχη μεταξύ του Ισραήλ και της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Ο Fadavi, αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, δήλωσε ότι «εάν είναι απαραίτητο και [δοθεί η εντολή]», το Ιράν θα χτυπήσει τη βόρεια πόλη του Ισραήλ χωρίς κανένα δισταγμό, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

«Εάν η Αμερική νιώσει ανασφαλής εύκολα θα θυσιάσει το Ισραήλ»

Ο Ali Fadavi

Μιλώντας σε Ιρανούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης, ο Fadavi απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την ανάληψη άμεσης δράσης από το Ιράν κατά του Ισραήλ, απαντώντας:

«Κάποιοι από εσάς τους νέους θεωρείτε πρακτική δράση έναν απευθείας πύραυλο προς τη Χάιφα, φυσικά, αν είναι απαραίτητο, αυτό θα γίνει και θα γίνει χωρίς δισταγμό».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις λένε ψέματα σχετικά με το ποσοστό επιτυχούς αναχαίτισης του Σιδερένιου Θόλου, υποστηρίζοντας ότι είναι μόλις 30%.

«Η Αμερική δημιούργησε το Ισραήλ για την ασφάλειά του και εάν αισθάνεται ανασφαλής, εύκολα θα το θυσιάσει» είπε χαρακτηριστικά ο Fadavi.

«Άλλο ένα ωστικό κύμα είναι καθ’ οδόν…»

Νωρίτερα, ο Fadavi είχε απειλήσει το Ισραήλ με ένα «ωστικό κύμα» από το μέτωπο της αντίστασης αν δεν σταματήσουν οι θηριωδίες του στη Γάζα.

«Οι κρούσεις από το μέτωπο της αντίστασης κατά του σιωνιστικού καθεστώτος θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί αυτός ο «καρκινικός όγκος» από τον παγκόσμιο χάρτη» είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Fadavi.

«Άλλο ένα ωστικό κύμα είναι καθ’ οδόν, εάν το Ισραήλ δεν τερματίσει τις φρικαλεότητες στη Γάζα» κατέληξε.

Related Articles

Back to top button