ΚΟΣΜΟΣ

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε» – Η Κιάρα Φεράνι μιλά για το σκάνδαλο με τις χορηγίες

Η σταρ επιβεβαίωσε την είδηση για την κρίση στον γάμο της.

Μια δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Κιάρα Φεράνι την Κυριακή. Η influencer ήταν καλεσμένη στο talk show «Che Tempo Che Fa» στην ιταλική τηλεόραση. «Δεν είμαι δικαστήριο, δεν είμαι ιερέας, δεν θα κάνω ερωτήσεις που θέλουν οι άλλοι, κάνω τη δουλειά μου». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την εκπομπή παρουσιάζοντας την καλεσμένη.

Η διάσημη Ιταλίδα influencer εμφανίστηκε στην εκπομπή με μαύρο κοστούμι, ένα κολιέ με δύο μενταγιόν με τα παιδιά της, ελάχιστο μακιγιάζ, την μητέρα της Μαρίνα ντι Γκουάρντο να κάθεται στην πρώτη σειρά, και την ίδια εμφανώς συγκινημένη αλλά προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Φεράνι επιβεβαίωσε την κρίση με τον ράπερ Fedez, για πρώτη φορά, αλλά δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα για επανασύνδεση στο μέλλον. «Δεν είναι οριστικός ο χωρισμός, θα μιλήσουμε με τον Fedez» είπε η ίδια.

Τι είπε για το σκάνδαλο με το φιλανθρωπικό κέικ

Μιλώντας για το σκάνδαλο με το κέικ Pandoro, το αντιμονοπωλιακό πρόστιμο και την δικαστική έρευνα που ακολούθησε η Κιάρα Φεράνι αναφέρει: «Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγνώμη».

Αναφορικά με το βίντεο της μεταμέλειάς της, η διάσημη influencer είπε: «Τρεις ημέρες αφότου ξέσπασε η υπόθεση Balocco, έκανα ένα βίντεο, αυτό με την γκρι ζακέτα, για να εξηγήσω την καλή μου πίστη. ‘Αν κάποιος παρεξήγησε, επιστρέφω τα πάντα, ζητώ συγνώμη και δεν κάνω πλέον τέτοιου είδους επιχειρήσεις’: Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να στείλω, δεν υπήρχε στρατηγική».

«Δεν είναι στρατηγική ο χωρισμός μου»

Και μιλώντας για στρατηγική, ξεκαθάρισε στη συνέχεια για την κρίση που βιώνει ο γάμος της με τον σύζυγό της Fedez. «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός», πρόσθεσε σχετικά, «αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική». «Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Ο χωρισμός, συνέχισε η Κιάρα Φεράνι, υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι ορατός. Κι όπως εξηγεί: «Με τον Φεντερίκο αγαπιόμαστε, είμαστε δύο ενήλικοι άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Είχαμε και άλλες κρίσεις, αλλά αυτή είναι η ισχυρότερη από τις άλλες. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Μιλώντας για την ιδιωτικότητα, η influencer αναγνωρίζει ότι οφείλει τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν το αρνείται, αλλά σήμερα είναι πιο προσεκτική. «Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις» εξηγεί. «Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button