ΚΟΣΜΟΣ

Νύχτα «κόλασης» στην Γάζα – «Απόψε θα νιώσουν την οργή μας» λέει σύμβουλος του Νετανιάχου

Προ των πυλών της χερσαίας επίθεσης κατά της Χαμάς βρίσκεται το Ισραήλ, καθώς ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι «απόψε επεκτείνουμε τις χερσαίες επιχειρήσεις μας στη Γάζα», σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. «Θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του Ισραήλ», είπε.

Σφοδροί βομβαρδισμοί και ισχυρές εκρήξεις φωτίζουν τον ουρανό στη Γάζα αυτή τη στιγμή, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν το σφυροκόπημα στον παλαιστινιακό θύλακα, την ώρα που σε εξέλιξη και μάλιστα σε «προχωρημένο στάδιο» βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός.

Ο εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ, Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χάγκαρι, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στον πόλεμο με τη Χαμάς, οι οποίες μεταδόθηκαν από την τηλεόραση. Μάλιστα, εξήγησε ότι οι ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε περισσότερους βομβαρδισμούς σήμερα για να «προετοιμάσουν το έδαφος» στη Γάζα.

Παράλληλα, ο Ντάνιελ Χάγκαρι κάλεσε για ακόμα μια φορά τους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας να εκκενώσουν προς τα νότια απόψε λόγω της επικείμενης χερσαίας επίθεσης του Ισραήλ στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι το Ισραήλ είχε δηλώσει πως «όποιος μείνει πίσω, θα θεωρηθεί υποστηρικτής των τρομοκρατών» και στόχος του στρατού.

Related Articles

Back to top button