ΚΟΣΜΟΣ

Νετανιάχου: Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν – Αυτό που θα κάνουμε θα μείνει στην ιστορία

Νέο διάγγελμα από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για τον πόλεμο στο Ισραήλ που όπως τόνισε συνεχίζεται καθώς σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων βρίσκονται ακόμη στη χώρα.

Όπως ανέφερε ο Νετανιάχου «τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν» και επανέλαβε πως «σκοπός μας είναι η ενότητα της χώρας. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτή τη στιγμή».

Ακόμη τόνισε ότι «το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε την ψυχραιμία μας. Γνωρίζω ότι όλοι θέλουμε απτά αποτελέσματα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος…Σε οποιοδήποτε μέρος επιχειρεί η Χαμάς θα μετατραπεί σε ερείπια. Αυτό συμβαίνει ήδη και θα συνεχίσει να συμβαίνει».

Παράλληλα ευχαρίστησε τη Δύση για την στάση της λέγοντας πως «οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το Ισραήλ με κάθε τρόπο και οι εχθροί του Ισραήλ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό» συμπλήρωσε, ευχαριστώντας τη Δύση για τη στάση της. Όλοι οι εχθροί μας γνωρίζουν ότι ήταν τρομερό λάθος να επιτεθούν στο Ισραήλ. Αυτό που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες θα μείνει στην ιστορία»

Νωρίτερα ο πρόεδρος του Ισραήλ είχε στείλει μήνυμα και μέσω του twitter όπου δημοσιοποίησε βίντεο από τις αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας γράφοντας: «Ξεκινήσαμε. Το Ισραήλ θα κερδίσει».

Related Articles

Back to top button