ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός έφηβος και σοβαρά στο νοσοκομείο νεαρή που πήραν χαπάκια «red bull» MDMA στην Βρετανία

Ένα αγόρι 19 ετών είναι νεκρό ενώ μια 22χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από βρετανικά ΜΜΕ, πήραν το χάπι MDMA σε φοιτητικό πάρτι.

Η αστυνομία του Warwickshire δήλωσε ότι κι άλλοι άνθρωποι βρέθηκαν στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσαν αυτά τα ύποπτα χάπια εκστάσης τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι αρχές τώρα προειδοποιούν σχετικά με ένα κόκκινο εξαγωνικό χάπι που ονομάζεται «red bull», το οποίο πιστεύεται ότι χρησιμοποίησαν τα παιδιά και καλούν όποιον άλλον το πήρε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πάρτι στο Leamington, ενώ η αστυνομία πιστεύει πως προμηθεύτηκαν τα χάπια εκεί.

Ο βρετανός επιθεωρητής Pete Hill δήλωσε: “Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εφήβου που χάθηκε και ειδικοί αξιωματικοί ερευνούν την υπόθεση. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι το χάπι που πήραν είναι ένα κόκκινο εξαγωνικό χάπι που ονομάζεται« Red Bull », το οποίο πιστεύεται ότι είναι MDMA, και μας ανησυχούν ίσως και άλλοι που επίσης το έχουν πάρει. Μπορεί τα αιτία θανάτου να μην έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αλλά πιστεύουμε με βεβαιότητα ότι η ουσία αυτή προκάλεσε τον θάνατο και θα συμβούλευα σε οποιονδήποτε άλλον την πήρε να ζητήσει ιατρική συμβουλή»

Related Articles

Back to top button