ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικάνος οπαδός κατέστρεψε την τηλεόραση του μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Ένας οπαδός του Μεξικό έχασε τον έλεγχο μετά τον αποκλεισμό της χώρας από την συνέχεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου με αποτέλεσμα να πάρει ένα μαχαίρι και να κάνει κομματάκια την τηλεόραση του.

Το Μεξικό αποκλείστηκε για πρώτη φορά μετά από 44 χρόνια από την νοκ αουτ φάση τουΜουντιάλ παρά την νίκη με 2-1 απέναντι στην Σαουδική Αραβία και κάποιοι φαίνεται πως δεν το πήραν και τόσο ψύχραιμα.

Ένας Μεξικάνος οπαδός συγκεκριμένα αδυνατώντας να πιστέψει την αποτυχία της χώρας του έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στην τηλεόραση του.

Πρώτα χτύπησε την τηλεόραση με μπουνιές ενώ στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και την έκανε κομματάκια.

Στο μεταξύ ενας Ιρανός πολίτης σκοτώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας ενώ πανηγύριζε την… ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας του από τις Ηνωμένες Πολιτείες (1-0) στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως αποκάλυψε η οργάνωση Iran Human Rights (IHR) (Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ιράν), που εδρεύει στο Όσλο.

Ο 27χρονος Μεχράν Σαμάκ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε κορνάροντας το αυτοκίνητό του στην πόλη Μπαντάρ Ανζάλι στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας, βορειοδυτικά της Τεχεράνης, σύμφωνα με την εν λόγω οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Related Articles

Back to top button