ΚΟΣΜΟΣ

Μαυρίδης για Τανιμανίδη: Σημαντικό είναι η καλή σχέση, όχι το να κάνουμε εκπομπή

Η τηλεόραση για μένα είναι εντελώς αδιάφορη, πρόσθεσε σε δηλώσεις του 

Ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε σε ερώτηση ρεπόρτερ, για το αν θα αναλάβει ξανά τηλεοπτική εκπομπή, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως είπε στην κάμερα του «Happy Day» δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Για τη σχέση του με τον πρώην συμπαρουσιαστή του στην ταξιδιωτική εκπομπή «World Party» ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε ότι αυτό στο οποίο δίνει περισσότερη βαρύτητα, είναι να έχουν καλές σχέσεις και όχι το να κάνουν μαζί εκπομπή.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: «Με τον Σάκη έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση πλέον. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα, εννοείται και για το World Party. Το μεταξύ είναι πολύ πιο σημαντικό, το να είμαστε καλά εμείς και να μην ξαναφτάσουμε στο σημείο να φθαρεί η σχέση μας, γιατί είναι πολύ καλή σχέση πλέον και η τηλεόραση για μένα είναι εντελώς αδιάφορη.

Προτιμώ να έχω μια καλή σχέση και συνεννόηση με τον Σάκη σαν άνθρωπο ή με τη Χριστίνα τη γυναίκα του και τα παιδιά του, να μπορώ να τους βλέπω και να με βλέπουνε, παρά το να κάνω εκπομπή».

Πριν σχεδόν από ένα χρόνο, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αναφερθεί στη ρήξη τους. Σε δηλώσεις του, είχε πει: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα τη Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε. Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ. Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button