ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί μέσα σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα

Σερίφης στη νοτιοανατολική περιοχή στη Βόρεια Καρολίνα αναφέρει ότι πέντε άνθρωποι βρέθηκαν θανάσιμα πυροβολημένοι σε σπίτι

Πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν σε ένα σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα που χρησιμοποιούνταν για να στεγαστεί παράνομο εμπόριο ναρκωτικών, δήλωσαν οι αρχές της πολιτείας.

Τα θύματα, ηλικίας μεταξύ 30 και 80 ετών, βρέθηκαν νεκρά με τραύματα από σφαίρες την Τετάρτη στην κομητεία Sampson και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ακίνητο έξω από την εθνική οδό Garland, ακριβώς νότια του Κλίντον.

Άφαντος ο δράστης του μακελειού στο Μέιν

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στο μακελειό που σημειώθηκε τη νύχτα της Τετάρτης με τις αλεπάλληλες επιθέσεις ενός άνδρα σε διαφορετικά σημεία στο Λιούιστον του Μέιν.

Φερόμενος δράστης του σοκαριστικού φονικού είναι ο 40χρονος Ρόμπερτ Καρντ, ο οποίος πρέπει να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος σύμφωνα με τον Επίτροπο του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Μέιν, Mike Sauschuck.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας μιλώντας στο CNN δήλωσαν πως ο Καρντ είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων και μέλος του εφεδρικού στρατού των ΗΠΑ.

Ο ύποπτος πρόσφατα είχε απειλήσει ότι θα πυροβολήσει σε μία εγκατάσταση της Εθνοφρουράς στο Σάκο του Μέιν, ενώ ανέφερε και προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως ότι άκουγε φωνές, σύμφωνα με τις αρχές.

Related Articles

Back to top button