ΚΟΣΜΟΣ

Make America great again: Ο Τραμπ αναλαμβάνει να «φτιάξει» τα καζανάκια με μικρή ροή…

Μπορεί το θέμα της παραπομπής του Αμερικανού προέδρου μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με την Ουκρανία να έχει πάρει φωτιά, όμως ο Τραμπ ασχολείται με τα «μεγάλα» ζητήματα!

Τα καζανάκια σε πολλέ περιοχές των ΗΠΑ δεν δουλεύουν καλά και ο Ντόναλντ Τραμπ με δημόσιες δηλώσεις αποφάσισε να… τα διορθώσει!

Όπως είπε έχει ήδη ζητήσει από τους υπευθύνους της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβαλλοντος να βρουν απαντήσεις για αυτό το «μεγάλο πρόβλημα».

«Έχουμε μια κατάσταση την οποία εξετάζουμε πολύ σοβαρά για τους νιπτήρες και τις ντουζίερες. Ανοίγεις τη βρύση σε ορισμένες περιοχές στις οποίες υπάρχουν αποθέματα νερού και δεν τρέχει νερό. Έχουμε ανθρώπους που τραβάνε καζανάκι 10 ή 15 φορές αντί για μια» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε συνάντηση με μικρομεσαίους εμπόρους στον Λευκό Οίκο.

Όπως είπε η αρμόδια υπηρεσία (ΕΡΑ) «το εξετάζει πολύ σοβαρά μετά από δική μου υπόδειξη».

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την επιβολή κανόνων για την κατανάλωση νερού που ισχύουν από το 1994, επί προεδρίας Κλίντον, λόγω της ανησυχίας που υπήρχε τότε για μειωμένα αποθέματα νερού στις ΗΠΑ.

Στην ιστοσελίδα της EPΑ σημειώνεται ότι αξίζει κάθε σταγόνα νερού που εξοικονομείται «γιατί διαχειριστές σε τουλάχιστον 40 πολιτείες περιμένουν ελλείψεις τα επόμενα αρκετά χρόνια»

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close