ΚΟΣΜΟΣ

«Λαγός» του Τραμπ ο Κάνιε Γουεστ; – Υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ με… ερωτηματικά

Tην υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Γουέστ χθες (τοπική ώρα), χρησιμοποιώντας στο Twitter το hashtag #2020VISION.

Το 2018, ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Κάποιοι πάντως τον θεωρούν ήδη λαγό του Τραμπ για να αντιστρέψει την δημοσκοπική κατάρρευση του αμερικανού προέδρου και να διεμβολίσει το μπλοκ των Αφροαμερικανών που αυτή την στιγμή κινείται μαζικά υπέρ του Μπάϊντεν.

Ο Τραμπ πάντως χρειάζεται έναν μαύρο υποψήφιο για αντιπρόεδρο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην έχει υποψήφιο των νυν αντιπρόεδρο. Αν η κίνηση του Κάνιε έχει στόχο την αντιπροεδρία, θα το δούμε το επόμενο διάστημα..

Related Articles

Back to top button