ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας για την ανεύρεση του τρομοκράτη

Η Τουρκική Αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομές σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και συνέλαβε 12 υπόπτους καθώς εντίνονται οι προσπάθειες για την αναζήτηση του μακελάρη που σκότωσε 39 άτομα σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

ADS

 

Το βράδυ της Δυτέρας σήμανε συναγερμός στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, όταν πολίτης ανέφερε ότι αναγνώρισε τον μακελάρη του κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν και ελικόπτερα, ώστε να συντονιστεί καλύτερα η προσπάθεια.
Μετά από τρεις ώρες που διήρκεσε η επιχείρηση της αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε πως κανείς από τους συλληφθέντες δεν ήταν ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή Ζετίνμπουρνου, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Το σπίτι περικυκλώθηκε από την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν εισβολή.

Ο δράστης, μετά από τρεις ώρες που είχε διάρκεια η επέμβαση της αστυνομίας και τις συλλήψεις που έγιναν, δεν βρέθηκε. Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Related Articles

Back to top button