ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχιαστικές στιγμές το Λος Άντζελες από το αντίο των Λέικερς

Το Λος Άντζελες, η οικογένεια των Λέικερς και ο κόσμος της ομάδας είπαν το δικό τους αντίο στον μεγάλο μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ πριν το παιχνίδι των Λέικερς με τους Μπλέιζερς.

Τα φώτα έσβησαν, και σε ένα μαύρο φόντο τα φλας έκαναν ξεχωριστή την ατμόσφαιρα με τους Λέικερς να αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο και τον δικό τους θρύλο, αλλά και την κορούλα του Τζιάνα…

Κόμπι Μπράιαντ: Λύγισε στο δικό του «αντίο» ο ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα, την στιγμή που οι Λέικερς αποχαιρετούσαν τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον «Βασιλιά» να μιλάει για τον φίλο του…

Και οι πιο δυνατοί… λύγισαν μπροστά στον άδικο χαμό του Κόμπι Μπράιαντ. Έτσι και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν άντεξε στο «αντίο» των Λέικερς στον Κόμπι και την Τζιάνα πριν το παιχνίδι με τους Μπλέιζερς.

Ο «Βασιλιάς» δάκρυσε πριν πάρει για λίγα λεπτά τον λόγο και πει το δικό του… αντίο. Συγκεκριμένα, είπε εμφανώς φορτισμένος: «Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δεν θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου»».

Related Articles

Back to top button