ΚΟΣΜΟΣ

«Κλείνει» ξανά το Λονδίνο λόγω κορωνοϊού: Κλείνουν απόψε μπαρ και εστιατόρια

Το Λονδίνο θα τεθεί και πάλι στην ύψιστη βαθμίδα περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν Βρετανοί βουλευτές σήμερα. 

Τα μέτρα τύπου lockdown θα ισχύσουν από αύριο τόσο για την πρωτεύουσα της χώρας όσο και για μέρη του Έσεξ και του Χερντφορσάιρ.


Χιλιάδες μπαμπ, μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια
 θα κλείσουν επ’ αόριστον απόψε και οι επιχειρήσεις εστίασης θα μπορούν να εξυπηρετούν μόνο με delivery, takeaway και παραλαβή έξω από τον χώρο των καταστημάτων. 

Ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ ενημέρωσε τους βουλευτές της περιοχής ότι τα μέτρα επιπέδου 3 θα εφαρμοστούν στις ανωτέρω περιοχές από το πρώτο λεπτό μετά τα μεσάνυχτα. 

Τα μέτρα προβλέπουν επίσης απαγόρευση μεγάλων κοινωνικών συγκεντρώσεων σε εσωτερικούς χώρους ή ακόμα και αυλές σπιτιών. Τα θέατρα αναμένεται να κλείσουν εκ νέου ενώ παρόμοια απαγόρευση είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ακολουθήσει και για τους φιλάθλους που θα αποκλειστούν από τα γήπεδα. 

Το ανώτατο όριο συναθροίσεων θα είναι τα έξι άτομα, για πάρκα, δημόσιους κήπους, παιδικές χαρές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Με πληροφορίες από SkyNews

Related Articles

Back to top button