ΚΟΣΜΟΣ

Καρχαρίας στις Μπαχάμες, επιτέθηκε και σκότωσε μια Αμερικανίδα

Η γυναίκα ήταν 44 ετών και καταγόταν από τη Βοστώνη.

Μια Αμερικανίδα σκοτώθηκε από καρχαρία την ώρα που έκανε paddleboarding στις Μπαχάμες, σύμφωνα με τη Βασιλική Αστυνομική Δύναμη των Μπαχάμων.

Η γυναίκα έκανε paddleboarding με έναν άνδρα συγγενή της κοντά στο πίσω μέρος του θέρετρου Sandals, λίγο έξω από τη θάλασσα, όταν δέχθηκε την επίθεση, όπως δήλωσε η αστυνομία.

Ένας ναυαγοσώστης ανταποκρίθηκε αμέσως και έτρεξε με σκάφος διάσωσης. Της έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά τα τραύματα στη δεξιά πλευρά του σώματός της ήταν πολύ σοβαρά.
Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, πιστεύεται ότι ήταν 44 ετών και από τη Βοστώνη, ανέφερε η αστυνομία.

Το περιστατικό έρχεται λίγες ημέρες μετά το θάνατο μιας γυναίκας από προφανή επίθεση καρχαρία σε μεξικανικό θέρετρο. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στον τόπο του συμβάντος στον κόλπο Melaque του δήμου Cihuatlán.

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν παγκοσμίως σε απρόκλητες επιθέσεις καρχαριών πέρυσι: ένας στις ΗΠΑ, δύο στην Αίγυπτο και δύο στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με το International Shark Attack File του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Φλόριντα.

Τα Sandals ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: “Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από τον τραγικό θάνατο ενός επισκέπτη, ενώ βρισκόταν σε δραστηριότητα paddleboarding σχεδόν ένα μίλι από την ακτή. Θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επισκέπτη. Παραμένουμε σε στενή επαφή μαζί τους και παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου”.

Related Articles

Back to top button