ΚΟΣΜΟΣ

Καινούργιου για Μπάρκα – Τσαγκρίδη: Ήταν ανήθικο από πλευράς της, με ενόχλησε που δεν με πήρε για συγγνώμη

Η μητέρα μου με μεγάλωσε να αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες, μπορεί να έχει μεγαλώσει διαφορετικά, δεν το κατακρίνω, είπε για τη Μπάρκα

H Kατερίνα Καινούργιου μίλησε για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» κι εξήγησε πως συνειδητά δεν μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή της, ενώ ανέφερε τους λόγους. 

«Αρχικά, να πω πως πολύ συνειδητά δεν μίλησα για αυτό. Ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές. Δεν μπορούσα να είμαι στην εκπομπή και να αρχίσω να λέω για κάτι που συνέβη στον πρώην μου και σε μια φίλη μου και τηλεοπτική αντίπαλο. Επειδή με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα πάρα πολύ και τον αγάπησα κι ακόμα τον αγαπώ σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, ήθελα να σεβαστώ τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της, μετά από όσα έγιναν, ενώ τόνισε πως η ίδια ήταν ο λόγος που γνωρίστηκαν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα.

«Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές, είναι άσχημο. Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώρισε, αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα “στείλε του μήνυμα”. Όταν το έχει βιώσει ο άλλος όλο αυτό και ξέρει για τα συναισθήματα και μόνο που της έχει ανοιχτεί… Η Δανάη δημόσια έχει πει ότι εγώ την Κατερίνα την αγαπάω, τη θεωρώ φίλη μου, ξαφνικά λες αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ όμορφο και κομψό. Αυτό το θεωρώ ανήθικο, αλλά δεν έχει να κάνει», σχολίασε.

Εξήγησε επιπλέον, πως την ενόχλησε ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει ή να της πει συγγνώμη. 

«Για μένα, αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ότι ήταν ένα λάθος της, μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, άλλη η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με την Δανάη ποτέ. Η Δανάη είναι δημόσιο πρόσωπο, όχι ο Φίλιππος. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη κι αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», σημείωσε η παρουσιάστρια. 

Τέλος, πρόσθεσε: «Με ενόχλησε πάρα πολύ και όλο αυτό που έγινε μετά στα social media. Δέχτηκε πάρα πολλά άσχημα σχόλια ακόμη και για την εμφάνισή της, απαράδεκτα. Θα προτιμούσα να με είχε πάρει να πει μια συγγνώμη. Δεν έχει σημασία, εγώ θέλω να είναι καλά. Δεν αλλάζει για μένα, δίνω ευκαιρίες, αλλά αν με πειράξει κάτι για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Τον Φεβρουάριο, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα, στις οποίες ανταλλάσει φιλιά με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή τους έξοδο, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό.

Μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει πως διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Οι φήμες για τη σχέση τους έχουν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετές ημέρες όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

μπαρκα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button