ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νεκρή 22χρονη από το χιόνι μέσα στο ΙΧ της – Το τελευταίο βίντεο που έστειλε

Aκινητοποιήθηκε στα χιόνια την Παρασκευή το απόγευμα ενώ επέστρεφε σπίτι από τη δουλειά της

Λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της μία 22χρονη στις ΗΠΑ έστειλε ένα βίντεο από την χιονοθύελλα στην οικογένειά της.

Η Άντελ Τέιλορ είναι μία από τους τουλάχιστον 28 νεκρούς στην πολιτεία της Νέας Υόρκης που έχασαν τη ζωή τους από «τη χιονοθύελλα του αιώνα» όπως τη χαρακτήρισε η κυβερνήτης της πολιτείας Κάθι Χότσουλ.

Η 22χρονη παγιδεύτηκε ενώ οδηγούσε από τη δουλειά της για να πάει στο σπίτι της στο Μπάφαλο το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με την New York Post.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξεκίνησε να στέλνει στις αδερφές της στη Βόρεια Καρολίνα βίντεο από τη χιονοθύελλα. «Έλεγε στην αδερφή μου ότι φοβόταν», είπε στο WSOC-TV μια από τις αδερφές της, η Τομέσια Μπράουν.

Το τελευταίο ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όπου φαίνεται να κατεβάζει το παράθυρο του αυτοκινήτου της, το οποίο είναι καλυμμένο από χιόνι, για να δείξει ένα κοντινό βαν κολλημένο στο χιόνι με τα φώτα αναμμένα.

Η οικογένειά της είπε πως οι Αρχές θεωρούν ότι έμεινε παγιδευμένη στο αυτοκίνητό της για περίπου 18 ώρες πριν βρεθεί την παραμονή των Χριστουγέννων. «Τηλεφώνησε στις πρώτες βοήθειες και τους περίμενε», είπε η μαμά της, στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αλλά «όλοι όσοι προσπάθησαν να την πλησιάσουν κόλλησαν», πρόσθεσε. «Πυροσβεστική, αστυνομία, όλοι κόλλησαν».

Η 22χρονη είπε στις αδερφές της σε μια ομαδική συνομιλία ότι σχεδίαζε να κοιμηθεί λίγο και στη συνέχεια θα προσπαθούσε να περπατήσει μέχρι ένα ασφαλές σημείο.

Related Articles

Back to top button