ΚΟΣΜΟΣ

Influencer του TikTok δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της που την απειλούσε με sex tape

Το θύμα πριν ξεψυχήσει υπέδειξε τους δολοφόνους του.

Influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον νεότερο εραστή της μητέρας της, αφού τον χτύπησε και τον έβγαλε από τον δρόμο, επειδή απειλούσε να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους με μια sex tape.

Η Μαχέκ Μπουκχάρι, 23 ετών, γνωστή ως Μάγια, κατηγορείται μαζί με την 46χρονη μητέρα της, Ανσρίν Μπουκχάρι, ότι οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του 21χρονου Σακίμπ Χουσείν μέσω τροχαίου στο Λέισεστερσάιρ τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου του 2022.

Το θύμα πέθανε μαζί με τον φίλο του Μοχάμεντ Χασίμ Ιτζαζουντίν, επίσης 21 ετών, οδηγό του αυτοκινήτου που εμβολίστηκε και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση, γράφει η Daily Mail.

Ο Χουσείν πριν πεθάνει είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στον χώρο του τροχαίου ότι το αυτοκίνητο δέχτηκε επίθεση με σφοδρότητα από κάποιους που φορούσαν μπαλακλάβα.

Η οικογένεια του αποκάλυψε τη σχέση του θύματος με την μεγαλύτερη παντρεμένη γυναίκα, με την οποία και δήλωνε ερωτευμένος. Η κόρη της όπως πληροφορήθηκαν οι αρχές ήξερε για τη σχέση της μητέρας της και την ανεχόταν, παρότι δεν την αποδεχόταν.

Στο ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε στο δικαστήριο ο Χουσείν φωνάζει «προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Με βγάζουν από το δρόμο.. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Το έγκλημα πυροδότησε η απόφαση της παντρεμένης μητέρας να εγκαταλείψει τον νεότερο εραστή της, αντίθετα με τη δικιά του επιθυμία για συνέχιση της σχέσης τους.

Η απειλή του για δημοσιοποίηση της σχέσης τους με την κυκλοφορία μιας εκ των πολλών sex tape τους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μπροστά στο φόβο ότι τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της Ανσρίν θα μάθαιναν για την παράνομη ερωτική της σχέση οδήγησε μάνα και κόρη στο έγκλημα.

Η δίκη βρίσκεται εν εξελίξει.

Related Articles

Back to top button