ΚΟΣΜΟΣ

Η Ζιζέλ σκαρφάλωσε σε δέντρο για να κρύψει τα πασχαλινά αυγά (video)

Με αφορμή την παράδοση του Πάσχα των Καθολικών για το κυνήγι των κόκκινων αυγών.

Το μοντέλο και μαμά μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram story της την Κυριακή, στην οποία την βλέπουμε να τοποθετεί αυγά σε ένα δέντρο πριν, ακολουθώντας την πασχαλινή παράδοση, για το κυνήγι των κόκκινων αυγών. Κατά τη διάρκεια αυτής της παράδοσης, μικρά παιδιά ψάχνουν σε κήπους και αυλές βαμμένα, πασχαλινά αυγά που έχουν κρύψει οι ενήλικες.

«Νομίζω ότι πέρασα πιο καλά κρύβοντας τα αυγά από όσο εκείνοι που έψαξαν να τα βρουν» έγραψε κάτω από το video. Στο κλιπ, η Bündchen φορά ένα ολόμαυρο σύνολο που αποτελείται από ένα μπλουζάκι και κολάν, ενώ κρατά ένα ροζ καλάθι.

Το μοντέλο είναι αρκετά απασχολημένο τις τελευταίες εβδομάδες με την προώθηση του νέου βιβλίου μαγειρικής Nourish. Έχει επίσης εκμεταλλευτεί αυτή την περιοδεία προώθησης για να σκεφτεί πώς έφτασε σε αυτό το σημείο της ζωής της. Πριν από λίγο καιρό, κατέρριψε μια πολύ σημαντική φήμη που είχε κουραστεί να ακούει: δεν απάτησε τον πρώην σύζυγό της, Tom Brady.

«Αυτό είναι ψέμα», δήλωσε στους New York Times σχετικά με τις εικασίες ότι η εκκολαπτόμενη σχέση της με τον εκπαιδευτή ζίου-ζίτσου Joaquim Valente ξεκίνησε πριν τελειώσει ο γάμος της. «Πραγματικά δεν θέλω να κάνω τη ζωή μου ταμπλόιντ», πρόσθεσε.

Έδωσε, ακόμη, συνέντευξη και στο The Vieς, όπουα αστειεύτηκε για την εμφάνισή της, έπειτα από παρατήρηση της παρουσιάστριας στο πώς μοιάζει να μην έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία χρόνια. «Ίσως όλα οφείλονται στις υγιεινές συνταγές μου, που θα βρείτε στο βιβλίο μου», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button