ΚΟΣΜΟΣ

Η ιστορία Γερμανίδας που είχε πάει σε φεστιβάλ στο Ισραήλ και δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Ανέβασαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο όπου διαπομπεύουν το πτώμα της – Την αναγνώρισε η ξαδέρφη της από τα τατουάζ

Βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Η 30χρονη tattoo artist Shani Loukβρήκε τραγικό θάνατο στο Ισραήλ όταν τρομοκράτες της Χαμάς την απήγαγαν, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει ένα μουσικό φεστιβάλ.

Μια τρομακτική πράξη βίας

Ο πλανήτης συγκλονίστηκε όταν έμαθε για τη νέα έξαρση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή. Οι προσωπικές ιστορίες ωστόσο αποτελούν μία ακόμη πτυχή του πολέμου και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Τελευταίο γνωστοποιημένο περιστατικό, η στυγερή δολοφονία της Shani Louk, μιας νέας γυναίκας από τη Γερμανία που λάτρευε τη μουσική και επισκέφθηκε το Ισραήλ για ένα μουσικό φεστιβάλ. 

Η Shani απήχθη με τραγικό τρόπο από τρομοκράτες της Χαμάς και η ζωή της κόπηκε σε μια παράλογη πράξη βίας.

Δείτε φωτογραφίες: Οι μαχητές της Χαμάς περιφέρουν σε αγροτικό το άψυχο κορμή της Γερμανίδας

war-vid-2
war-vid-1
Οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την Shani Louk, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Related Articles

Back to top button